RLS-klachten kúnnen verminderen

"Mijn vorige huisarts deed mijn RLS-klachten 15 jaar geleden schouderophalend af als een te negeren leeftijdsdeficiëntie. Ik was toen 55 jaar. Jarenlang sliep ik slecht door mijn rusteloze benen en sleepte ik me overdag futloos voort. Tot Valeo-neuroloog Chuck van de Vlasakker me begin dit jaar via een videoconsult opeens goede hoop gaf.

Uit bloedonderzoek bleek een dusdanig ijzertekort, alsook een anti-depressivum dat de RLS -klachten veroorzaakte of sterk daaraan bijdroeg. Dankzij een forse (driedaagse) dosis ferrofumaraat en gewijzigde medicatie, gecombineerd met het probaat leefstijladvies van Van de Vlasakker, zijn mijn RLS -klachten verrassend snel aanzienlijk verminderd.

Het leefstijladvies:

‘s Avonds slik ik nog wel spierverslappers om de slaap te bevorderen, maar ook die zou ik volgens Van de Vlasakker op enig moment kunnen afbouwen. 

In het recente videoconsult heb ik Chuck van de Vlasakker - een innemende persoonlijkheid - hartelijk bedankt voor de opzienbarende vooruitgang, die mijn algehele levenskwaliteit sterk heeft verbeterd."

Wim M, Rijswijk

Privacy verklaring | Algemene voorwaarden Ontwerp: Inzpire | Webdevelopment: Haagen Web & App