Bewerk cookie voorkeuren

Heeft de Valeo Kliniek contracten met zorgverzekeraars?

De Valeo Kliniek heeft een vergunning om zorg te leveren en voldoet aan alle eisen. Wij hebben geen contract met zorgverzekeraars. De door Valeo Kliniek geleverde zorg wordt vergoed uit de basisverzekering en u hoeft geen toestemming van uw verzekeraar te vragen. Heeft u hierover vragen? We staan u graag te woord.

Vallen het (slaap)onderzoek en de behandelingen onder het eigen risico?

Het (slaap)onderzoek en de behandeling vallen onder het wettelijke verplichte eigen risico. De zorgverzekeraar spreekt altijd eerst uw eigen risico aan wanneer er een onderzoek of behandeling plaatsvindt in een ziekenhuis of een kliniek. Of de zorgverlener gecontracteerd is of niet, heeft hierop geen invloed.

Heeft u dit jaar uw eigen risico nog niet verbruikt? Dan wordt dit als eerste aangesproken voor de betaling van het onderzoek en de behandeling. Dit geldt ook voor het vrijwillig verhoogde eigen risico. Heeft u het eigen risico al verbruikt? Dan ontvangt u van de zorgverzekeraar een vergoeding voor de behandeling.

Als wij de nota niet direct bij de zorgverzekeraar kunnen indienen, ontvangt u de factuur per post of per mail via Infomedics of rechtstreeks van ons. Deze factuur dient u in bij uw zorgverzekeraar. Het is niet nodig om hiervoor toestemming te vragen van uw zorgverzekeraar.

  1. Per email ontvangt u onze factuur.
  2. Deze factuur dient u in bij uw zorgverzekeraar, bijvoorbeeld via de app of website van uw zorgverzekeraar. Zorg ervoor dat u op tijd de nota indient bij uw zorgverzekeraar, zodat u de kosten niet hoeft voor te schieten.
  3. Uw verzekeraar maakt het gedeclareerde bedrag over naar uw rekening.
  4. Maak het totale bedrag dat u ontvangt van uw zorgverzekeraar over en eventueel het eigen risico. De specificaties staan op de factuur vermeld. Het resterende bedrag, dat de zorgverzekeraar kenmerkt als eigen bijdrage, nemen wij voor onze rekening.

 

Waar kan ik met mijn vragen terecht?

Heeft u nog vragen over de vergoeding van onderzoek of behandeling? Neem gerust contact met ons op via nota@valeokliniek.nl of 085 1302 174.

Bent u niet (in Nederland) verzekerd? Dan vindt u hier onze passantentarieven.

Privacy verklaring | Algemene voorwaarden Ontwerp: Inzpire | Webdevelopment: Haagen Web & App