Bewerk cookie voorkeuren

Veronique - Leefstijlcoach & slaapapneu verpleegkundige

Na jaren gewerkt te hebben als verpleegkundige op de intensive care en vijf jaar als Arbo-verpleegkundige heeft Veronique Bresser zich in 2018 aangesloten bij het team van de Valeo Kliniek. Ze is OSA-verpleegkundige, slaapcoach en sinds 2022 ook geaccrediteerde leefstijlcoach. Veronique is opgeleid bij het LZW-college. Deze erkende post hbo-opleiding is geaccrediteerd door de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN). 

“De combinatie leefstijl en cliënten met slaapapneu en overgewicht hebben altijd mijn interesse gehad. Nu ben ik dan ook erg blij dat ik met mijn enthousiasme en overtuiging de cliënten kan laten inzien hoe belangrijk een gezonde leefstijl is. Ik coach de cliënt graag en laat ze zien hoe ze andere keuzes kunnen maken in hun leefstijl.”

Moniek - Leefstijlcoach & slaapapneu consulente

Sinds 2019 werkt Moniek van der Meulen bij de Valeo Kliniek als slaapapneu-consulent. In februari 2022 heeft ze de post hbo-opleiding tot leefstijlcoach succesvol afgerond en staat ze geregistreerd bij de beroepsvereniging leefstijlcoaches in Nederland (BLCN). Hiervoor heeft ze als longfunctie-analist gewerkt in verschillende ziekenhuizen in Nederland. 

“Als leefstijlcoach probeer ik bewustwording te creëren over leefstijl op het gebied van voeding, bewegen, slapen, stress en ontspanning. Ik ga met de cliënten aan de slag en samen kijken we waar ze gezondere keuzes kunnen maken. Ik zet graag mensen in hun kracht; uiteindelijk zit de oplossing namelijk in uzelf.”

Privacy verklaring | Algemene voorwaarden Ontwerp: Inzpire | Webdevelopment: Haagen Web & App