Chuck van de Vlasakker - Neuroloog

Samen met patiënt zoeken naar de best mogelijke en best passende oplossing. Kijken naar lichaam, geest en leefomstandigheden. Aandacht voor de klacht en aandacht voor vergroten van draagkracht. Gebruik maken van wetenschappelijke kennis, van jarenlange ervaring en van de inzichten van zowel patiënt als het behandelteam. Toepassen van de juiste medische interventie en de meest wenselijke leefstijlveranderingen. Samen het effect van de behandeling evalueren en zo nodig bijsturen.

Chuck heeft zijn opleiding gedaan aan de University of Rochester (USA) en aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Hij is betrokken geweest bij de oprichting van een slaapcentrum in een groot algemeen ziekenhuis en heeft als aandachtsgebied bewegingsstoornissen, waaronder RLS. Sinds 2019 is hij werkzaam bij de Valeo Kliniek. “Met waardering voor de manier waarop we in de Valeo Kliniek bovengenoemde uitgangspunten kunnen toepassen. Met een menselijke benadering, met een flexibele aanpak en met een goede organisatie.

Chuck is ook als spreker betrokken bij de RLS patiënten vereniging. Tijdens de landelijke patiënten dag gaf hij zijn visie op hoe je de RLS patiënt als neuroloog het beste kunt aanmoedigen om met RLS om te gaan.

Privacy verklaring | Algemene voorwaarden Ontwerp: Inzpire | Webdevelopment: Haagen Web & App